maanantai 9. tammikuuta 2017

OOO LAS PALMAS, SUN LUOKSESI LÄMPIMÄÄN

Moi!

Tänään olen koko päivän taistellut maanantai angstia vastaan. Päätin nimittäin eilen, etten koko viikolla anna minkään dropata mun tunnelmaa. Torstaina nimittäin tämä tyttö istahtaa ystävien kanssa lentokoneeseen ja lennähtää Kanariansaarille :)

Lähdemme siis viikoksi nauttimaan auringosta, merestä ja pitkistä hiekkarannoista Las Palmasiin. Reissu tulee juuri oikeaan saumaan. Mahtavaa aloittaa uusi vuosi pikku reissulla tovereiden kanssa :) Tähän postaukseen ajattelin kirjata asioita mitä minä meidän reissultamme odotan!

  


  • Meri. RA-KAS-TAN  merta. Jotenkin viime Rodoksen reissulla käsittelin raskaita mieltä askaruttaneita asioita yksin rannalla ja rakastuin mereen entisestään. Aion siis perjantaina juosta heti kun mahdollista suoraan rantaan ja nauttia meren kohinasta :)
  • Aivojen nollaus. Tahdon ja uskon, että reissulla työstressi, talven pimeys ja kaikki muukin unohtuu ja voin vain nauttia olostani ilman sen suurempaa "pakko tehdä sitä, tätä tuota"-fiilistä.

       

  • Primark. Muistan kun reissu varattiin niin me tytöt ensimmäisenä tarkistettiin löytyykö Las Palmasista Primark. Ja kyllä! Se löytyy! Mahdoton määrä shoppailua siis luvassa ;)

  • Uusia makuja. Haluan tällä reissulla kokeilla uusia ravintoloita ja ehkäpä uskaltautua syömään jotain uutta. Olen suht nirso ihminen, mutta matkailu avartaa myös ravintola maailmassa.

  • Sangria. Kunnon sangriaa. Pakko saada. PAKKO.


       


  • Paljon kuvia. Aina puhutaan miten "tällä kertaa otetaan paljon kuvia ja videoita" ja noh... yleensä se jää melko vähiin. Rodoksen reissullekkin otettiin kunnon kamera mukaan ja tuota.. otettiin 1 kuva ja sekin hotellihuoneessa 😂 Tällä reissulla asiaan on tultava muutos, jotta voin jakaa kuvia tänne teidänkin iloksia :)

  • Rohkeutta. Haluan tehdä uusia juttuja ja päästä eroon turhista peloista. Rallienglanti täältä tullaan! En pelkää mokailla ;) 

   

Eiköhän näillä eväillä saada jo hyvä loma :) Blogi siis hiljenee hetkeksi, jos en innostu kännykällä auringon alta postailemaan! Meidän reissua voi seurata mun snäpistä Zjennasus. Sinne tulee varmasti postailtua jos jonkinmoista häröilyä :) Nyt mun pitää mennä siivoomaan ja pakkaaman. Tai oikeastaan sitä, mun olisi pitänyt tehdä tämänkin postailun ajan. Jotenkin keksin vain kaikkea kivempaa korvaavaa tekemistä ja siirrän tylsiä juttuja 😀

Jennasus

4 kommenttia:

  1. Pidä kiva loma!! :)

    millatt.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Hauskaa lomaa sinulle! Itselläkin tekisi kauheasti mieli matkustaa ulkomaille kun en ole ikinä käynyt muualla kuin Haaparannassa.
    http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Pidä kiva matka!:) Ja rallienglanti rulaa ;D

    toverit.blogspot.com

    VastaaPoista

Olen hullun kiitollinen jokaisesta kommentista! Olette mahtavia <3