lauantai 21. tammikuuta 2017

OLIPAHAN REISSU

Moi ja varoitus, postaus sisältää paljon kuvia!

Pitkästä aikaa voin istahtaa tähän sohvan nurkkaan ja alkaa kirjoittelemaan vähän tännekkin. Olemme siis kotiutuneet Las Palmasista takaisin ah niin ihanaan ja kauniiseen Kuopijoon 💗Reissu oli pitkä ja huono vointinen.








Lähdettiin reissuun siis torstaina 12.1.2017 kello 7 aamulla Kuopion Linja-autoasemalta. Siitä sitten huristeltiin Onnibussilla kohti isoa kirkkoa, eli Helsinkiä. Kaikilla oli odottava ja hyvä fiilis tulevasta reissusta. No, sitten päästiin Helsinki- Vantaan lentokentälle ja siellä alkoi tämän ryhmä rämän epäonnen sarja. Päätettiin tehdä näyttävä sisääntulo ja yksi tovereistani kaatui portaissa ja rymisteli sitten laukkuineen kaikkineen monta rappusta alaspäin. Hänen jalkansa olivat ties missä asennoissa ja mieleeni juolahti heti, että "nonni, nyt murtui varmasti jotain". Luojan kiitos selvittiin siitä säikähdyksellä ja ilman murtuneita luita. Hänen jalkansa kuitenkin kärsivät tilanteesta sen verran, että vielä näin reissun jälkeenkin polvi on kipeä.

 






Ensimmäisen episodin jälkeen, sitten ajateltiin ettei tässä ollut suunta enää kuin vain ylöspäin. Pitkän lennon jälkeen kun saavuttiin Las Palmasin lentokentälle, niin kovaan ääneen kuulutin että " Nyt on kaikki kauhein osuus takana ja nyt vain naatitaan". Voi Jenna, kun olisit silloin tiennyt että mikä teitä odottaa. Olisi pitänyt olla vain ihan hiljaa.







Päästiin kuitenkin ehjin nahoin hotellille ja nukuttiin yömme vielä suht hyvissä fiiliksissä. Sitten valkeni ensimmäinen aamu Kanarian auringon alla. Olimme valmiita elämämme reissuun ja pitkiin päiviin auringon paisteessa drinkki kädessä hillumiseen. Kohtalo kuitenkin päätti toisin. Meistä ensimmäiselle iski vatsatauti heti silloin ensimmäisenä päivänä. Siitä se sitten lähti sama tauti kiertämään meidät kaikki läpi. Koko reissulla ei ollut yhtään päivää, milloin kaikki olisivat olleet terveenä ja elämänsä voimissa. Tällä reissulla oli siis sama teema, kuin minun ja mieheni edellisellä reissulla Rodoksella. Herra Yrjöstä on tullut ilmeisesti joku virallinen matkaseuramme...






Joten näin jälkikäteen voin ja voimme todeta, että paska reissu mutta tulipahan tehtyä. Kirjaimellisesti.
Blogissa kirjoittamastani Las Palmasin To Do-listalta jäi suorittamatta siis suurin osa. Onneksi kuitenkin vähän kerettiin kuvia ottamaan ja pääsin nollaamaan aivojani meren rannalle. Se oli tärkeintä! Ja olihan meillä tietysti mukaviakin hetkiä, ei sillä. Kyllä kuitenkin ärsytti, että aikalailla koko loma meni sängyn pohjalla.





Nyt kuitenkin osaa taas arvostaa kotia ihan eritavalla ja on vain älyttömän mahtavaa, kun saa istua tässä sohvan nurkassa. Seuraavaa ulkomaanmatkaa en ihan heti suunnittele. Tästä täytyy ensin palautua kunnolla. Seuraavan kerran lähden tuttuun ja turvalliseen Fuengirolaan. Siellä ei ole koskaan ollut mitään ongelmia. 😀



Tässäpä siis nopea rustaus meidän reissusta. Nyt takaisin kiinni normaaliin arkeen ja palataan taas normaaliin postailurytmiin täällä bloginkin puolella. :)

Jennasus


8 kommenttia:

  1. Harmi, ettei kaikki mennyt ihan putkeen.
    Mutta mahtavia kuvia olet kuitenkin saanut räpsittyä :)

    ❀ Cinderella Days ❀

    VastaaPoista
  2. Ollaan suunniteltu poikaystävän kanssa ekoja ulkomaanmatkoja tälle vuodelle ja mun kohalla ekoja koko elämän aikana, joten nyt alko pelottaan. Oon tällasten juttujen suhteen ihan liian kontrollifriikki, joten en tiiä mitäpäs sit, jos kävis esimerkiks samoin kuin teillä. Mutta toisaalta kaikki selviää aina jotenkin.

    Harmi, että teillä meni loma ihan plörinäks. :/ Toivottavasti ens reissussa olis rutkasti parempi onni! Ja kuin ylemmätkin sanoi, niin sait napsastua kivoja kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kannata jättää lähtemättä! Meillä on ollu onnistuneitakin reissuja ja ne on aina huippuja! :) nyt vain on 2 kertaa peräkkäin käyny vähäh huono tuuri..

      Poista
  3. Hitsi ku sattuki vatsatauti teiä kohdalle! Seurailinki snäpissä sun höpinöitä ja oli kyl tosi harmi et kävi noin. Hienoja kuvia oot kyl räpsiny ja hyvä että lomaanne mahtu kivojaki hetkiä :)

    millatt.blogspot.fi

    VastaaPoista

Olen hullun kiitollinen jokaisesta kommentista! Olette mahtavia <3