maanantai 2. tammikuuta 2017

KEIKKAVUOSI 2016

Moi! Ja mahtia vuotta 2017! 💗

Nyt kun vuosi on vaihtunut, niin olen tuumaillut viime vuoden tapahtumia mielessäni läpi.  Vaikka paljon tapahtui niin mukavimmat muistot löytyy kyllä keikkareissuilta :) Katselin kuvia läpi instagramista ja facebookista ja tajusin että näistä keikoistahan voisi turista listausta vähän tännekin! Olisi jotain vähän erilaista, eikä mitään perinteistä koko vuoden niputusta.

Noh, asiaan! Vuosi 2016 oli ihan mukavan runsas keikkavuosi. Aloitettiin vuoden riennot Joensuusta helmikuun 13 päivä. Mentiin enoni, hänen vaimonsa ja miekkoseni kanssa Joensuuhun tsekkaamaan Lunta Ilosaaressa-tapahtuma. Siellä meitä viihdytti Viikate, Amorphis, Mustach, JVG ja Antti Tuisku. Itse olin siellä periaatteessa kahden viimeiseksi mainittujen takia.  Reissu oli MAH-TA-VA. Kiitos matkaseuralle siitä ❤

 
Joensuussa keikan jälkeen onnellinen neitokainen

Sitten menikin maaliskuu ilman keikan keikkaa,mutta huhtikuussa päästiin taas tositoimiin. 2.4 oli vuorossa rauhallinen treffi-ilta Kuopion Musiikkikeskuksella Anssi Kelan tahdissa. Tiesin, että Anssi on hyvä, mutta yllätyin vielä enemmän positiivisesti. Anssi oli loistava. Huippu ilta siis sekin :)

 
 

Sitten. Sitten tuli se ilta, mitä oltiin ystäväni Emmin kanssa odotettu melko pitkään. Hypättiin nimittäin junaan 23.4 ja Vr vei meidät isolle kirkolle Helsinkiin. Helsingissä meitä odotti Hartwall Areena ja Antti Tuiskun Peto Show. Sehän oli semmosta partypapiidipaadia että huh huh!

 
Keikan jälkeinen fiilistelykuva uudessa paidassa :)

Ana Tuden jälkeen seuraava tapaus oli Nygårdin Petri Kuopion Henrys Pubissa 7.5 . Se oli siitä hauska kokemus,ettei siellä meidän ryhmän lisäksi ollut kun ehkä 10 ihmistä. Ja meidän ryhmään kuului siis sama 4 hengen poppoo kun Joensuussa. Sanotaan nyt näin,että oli ainakin tilaa jorata 😀

Kesä startattiin Roope Salmisen ja koirien kanssa Kuopion Puikkarissa 4.6. Siskoni valmistui samana päivänä, niin ne olivatkin mahtavat valmistujaisjuhlien jatkot.

 
Siskokset valmistujaisissa

Sitten tuli perinteinen viikko vuodesta. Nimittäin Kuopion Viinijuhla- viikko. Tarkoitus oli alunperin mennä max 2 iltana,mutta sieltä minä itseni löysin neljästi viikon sisään :D Ensin 2. 7 oli suunnitelmissa Antti Tuisku ja Roope Salminen & koirat. Antti kuitenkin peruutti keikan sairastumisen takia.  Alkuun meidät valtasi pettymys. Antin tilalle korvaajaksi tuli Sanni. Joten ei huono sekään. :)

 



6.7 vuorossa viinijuhlilla oli Teflon Brothers ja Cheek. Sinne lähdettiin työporukalla bailoomaan. Puoliksi vähän pakotettuna,kun tuo keekki on sen verran monesti nähty ettei se enää kovin kohahduta mun tunteita. Mutta hauskaa oli ja se on tärkeintä :)

8.7 käytiin kurkkaamassa Eppu Normaali semmosena pikapika reissuna :) Se oli semmonen lämmittely käynti 9.7 iltaa varten. Sillon nimittäin oli minulle pääpäivä. Jonne Aaron aloitti illan,mutta ei se siitä pääpäivää tehnyt.  Vaan tottakai, viinijuhlat kruunasi Popeda ❤ Pelkkää rakkautta.



Rankka Viinijuhla-viikko kun oli taputeltu,niin olikin aika valmistautua Kuopiorockiin, joka on vuosittainen perinne aina heinäkuun viimeisenä viikonloppuna. Tämä vuosi olikin siitä erikoinen, että se oli minun "10.vuotta Kuopiorockissa"-juhlavuosi. Siellähän myö rokattiin koko viikonloppu. Käytiin katsomassa kaikkea mahdollista Antti Tuiskusta Turmion Kätilöihin ja Popedasta JVG: hen.





Kesä pistettiin pakettiin 6.8 Siilinjärvellä Uneton Yö-tapahtumassa, jossa olimme auttamassa tuttuja jotka järjestivät ko pippalot.  Siellä oltiin ensin päivä talkoohommissa ja ilta saatiin katsella bändejä. Esiintymässä olivat Hevisaurus (wuhuu :D), Francine, Aurora ja Maija Vilkkumaa. Muksaa oli,mutta ilta jäi lyhyeen kun seuraavana aamuna minua ja miekkosta kutsui Rodos.

 

Sitten pari kuukautta olikin keikkataukoa ja lokakuussa Peto valtasi taas Kuopion. Antti tuli vetämään Puikkariin keikan, joka kyllä meidän puolesta ainakin korvasi sen viinijuhlien perumis tapauksen :)  Antti tuli nähtyä siis useampaan otteeseen tänä vuonna ja sehän ei mitään haittaa.





Marraskuun alussa käytiin tsekkaamassa Kuopion Jäähallissa I love Kuopio festival. Siellä meitä viihdytti taas JVG ja Apulanta. Molemmat maistuu minulle, joten ei valittamista tuossa illassakaan :)
JVG:n poikien kanssa otettu yhteis welfie kruunasi illan ;)






Vuosi laitettiin pakettiin tottakai Popedan kanssa Puikkarissa 11.11. Oli muuten semmoset juhlat että terve.  Sieltä ihan useampi ukkometso laitettiin kesken keikan pihalle. Sellaista se on kun ei osaa käyttää tuota alkoholia oikein :D Tarkennuksena sanottakoon, että me ei kyllä oltu näiden ulos joutuneiden listalla. Onneksi.




Siinäpä selostusta mun viime vuoden keikoista.  Ihan kun joku olisi unohtunut.... no mutta pääasia että suurinosa mieleen juolahti :) Kaikki nuo keikat olivat omalla tavallaan mahtavia, ja joka kerta ne saivat minulta huolet ja murheet unholaan.:)

Löytyykö listalta jotain teidän lemppareita tai ollaanko satuttu jonkun kanssa olemaan samalla keikalla?

Tämän vuoden keikkakokemuksia odotellessa :)

Jennasus

8 kommenttia:

  1. Antti Tuiski ehottomasti mun lemppari xD Varmaan tosi magee meno teillä ollut. :) Kiva ku laitat paljon kuvia, tosi kiva blogi!

    http://ifmylifeismine.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä ollu joka keikka aivan mahtava :) Kiitos! Kiva kun tykkäät !

      Poista
  2. Sullapas on ollut vaauhdikas keikkavuosi! Pääsispä itsekin katsomaan artisteja useammin :)

    http://emmikristiinan.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin haluan vaan koko ajan lisää ja lisää keikoille. Se on kyllä yks paras tapa käyttää vapaa-aikaa :)

      Poista
  3. Ootpas käynyt monella keikalla:D ite en ikinäkäynyt millään, jos ei weekendiä lasketa.. Ehkäpä joskus pitäisi käydä!

    http://www.harrietgripenberg.com/

    VastaaPoista
  4. Ohho kuin monella keikalla oot käynyt! Ite kävin viime vuonna vaan ellinooran keikalla :)

    millatt.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kade.. Mulla on vielä Ellinoora näkemättä.. Onneksi se tulee huhtikuussa tänne Kuopioon niin pääsen tsekkaamaan senkin :)

      Poista

Olen hullun kiitollinen jokaisesta kommentista! Olette mahtavia <3