keskiviikko 22. helmikuuta 2017

VITSIKÖ ?

Heisulveisul pitkästä aikaa!

Nyt on pakko ärrinmurrata tänne. Minua ärsyttää!  Ärsyttää niin julmetusti. Mikä minua ärsyttää? No. Kuulkaas.

Melko moni joka on tänään lukenut iltapäivälehtiä on varmasti törmännyt tapaukseen Anu Saagim vs Maria Veitola. Puhun nyt siis tästä tapauksesta : http://www.iltalehti.fi/viihde/201702212200074504_vi.shtml

Minä olen nyt pitkin päivää tätä tapausta seurannut ja en tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa...Ensinnäkin mikä saa ihmisen sanomaan noin? Edes leikillään.. Muistan kun katsoin paljon puhutun "Yökylässä" jakson ja jo silloin päässäni kiehui. Tämä oli vain viimeinen naula tähän arkkuun.



Kyseessä on kohta 55-vuotias aikuinen nainen,jonka suusta ei uskoisi tuollaisia sammakoita pomppivan. Niin vain pomppii..   Hän on haukkunut taas (huom taas) Maria Veitolaa rumaksi telkkarissa. Anu on puolustautunut asiassa,niin että kyseessä oli vitsi ja että Marialla on vain heikko itsetunto.

En nyt usko,että tässä Marian ongelma onkaan ollut yhden ihmisen mielipide itsestään. Vaan se että miksi tuollaista pitää ylipäätänsä sanoa? Kenen mielestä se on hauskaa?

Mielestäni tätä tapausta voi peilata vaikka koulumaailmaan. Siellä on paljon tapauksia kun lapset sanoo jotain pahaa toisesta ja sitten kun lapsi laitetaan asiasta vastuuseen niin vastaus on että "se oli vitsi". Vitsi? Naurattaako sinua jos sinusta sanotaan sama "vitsi"? Ei välttämättä naurata.



Kyllä minäkin naurahdin samanlaisille "vitseille" joita minusta kouluaikoina heitettiin. Silti se ei kerro sitä, että ne olisivat olleet hauskoja. Naurahtaminen oli puolustusmekanismi. Kun naurahti,niin asia oli loppuun käsitelty eikä siihen tarvinnut enää palata. En halunnut näyttää, että se tuntui pahalta. Sehän olisi ollut noloa.  Olin siis vain pieni heikko tytöntyllerö.

Mutta EI. Se ei olisi ollut noloa.  Itsevarma ihminen olisi sanonut, että  " kuules MarttiEinari tämä ei ollut nyt yhtään hauska juttu". Näin MarttiEinari olisi ehkä tajunnut, että se ei ollut cool.



Mielestäni Maria Veitola teki tässä ihan oikein, kun nosti kissan pöydälle! Tämä todistaa sitä,että kyseessä on itsevarma, rohkea ja KAUNIS nainen.  Toivon,että Maria pysyy just semmosena kun on ja tekee asiat juuri niinkuin itse haluaa. Hän on mahtava esikuva ja ihanan oloinen ihminen!

Pointti tässä nyt oli vähän se että,mietitään loppuun asti ennenkun päästetään niitä sammakoita suusta.  Pieni maalaisjärki on ihan jees näissä vitsin heitto hommissa!

Noin. Olen puhunut.

Jennasus


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen hullun kiitollinen jokaisesta kommentista! Olette mahtavia <3